Een kindje dat geboren wordt blijft altijd een bijzondere gebeurtenis. Voor deze ouders maakte ik een mooie kaartje met handgeschilderde bloemen en een beertje. Heel toepasselijk werd het gedrukt op tulpenbollen papier. 

De duurzame keuze van de ouders voor dit papier vond ik erg fijn, aangezien ook ik graag in mijn werk duurzame keuzes maak. De envelop gemaakt van bijna 100% gerecycled papier maakt het kaartje helemaal af.

its all in the details

Geboortekaartje op maat

Go back

Voor dit jonge echtpaar uit Zwolle mocht ik een geboortekaartje ontwerpen voor hun eerste kindje. Het moest een kaartje worden precies naar wens en de aanstaande moeder wist goed wat ze voor ogen had. Bloemen met zilverdruk folie. En één van de bloemen moest de geboortebloem worden van het meisje, dat in oktober geboren zou worden. Een prachtig handgeschilderd kaartje met foliedruk.

Geboortekaartje op maat

its all in the details

Go back

Een mooi initiatief Park de Stadshoeve, een wijkboerderij en meer voor en door de wijk Stadshagen. Ik mocht daaraan meewerken in verschillende huisstijl uitingen. Aan het reeds ontwikkelde logo heb ik verschillende illustraties toegevoegd die de diverse activiteiten verbeelden. De illustraties kunnen voor allerlei uitingen worden gebruikt. Zo vind je ze terug op de website maar ook op de visitekaartjes.

Illustraties op maat

More than words...

Go back

Een illustratie maakt je uiting eigen , persoonlijk en uniek. Met precies het juiste gevoel en sfeer
die past bij jou.