Pakket

Menu

Authentieke
Branding

Creative
webdesign

Unieke
Illustraties

Branding

Webdesign

Illustraties

Over

Portfolio

Contact me

Bonjour!

Ik ben Janneke het gezicht achter Madame Giraffe. Ik help ondernemers, avonturiers, dromers en ontdekkers met het vormgeven van je ideeën en het vertellen van je unieke verhaal.

Op zoek naar een branding, website of illustratie die er boven uit steekt ? Die je laat opvallen op een manier die past bij jou? 

Een icoon, een illustratie versterkt je geschreven verhaal. Het verduidelijkt en geeft een eigen stijl aan uiting op je website of social media. Voor velerlei vormen is een illustratie een echte aanvulling. Lijkt het je wat? Ik denk graag mee !

Het persoonlijk maken van jouw custom made geboorte-, trouw of rouwkaart is een aspect waar ik graag in mee denk. 


it's all in the details

Unieke Illustratie

Een illustratie die verduidelijkt wat jij omschrijft met woorden

Een illustratie in de stijl die past bij jouw bedrijf

Een illustratie(s) voor jouw boek of magazine.

Illustraties hebben die je kan inzetten op verschillende online of offline uitingen

Een unieke geboorte- of trouwkaart helemaal op maat gemaaktWil jij graag

Ik help je graag !

Een illustratie of het nou voor een boek, magazine, website of geboortekaartje is het vraagt allemaal om maatwerk. Werk waarbij ik eerst in gesprek ga ,met jouw/jullie specifieke wensen. Wat heb je voor ogen en wat moet het uitstralen? Maar ook waar moet het voor geschikt zijn en hoe wil je het gaan gebruiken online of offline of beiden? Kortom er zijn veel mogelijkheden, vandaar dat hiervoor altijd na een gratis kennismakingsgesprek een offerte op maat volgt.

Yess, dit wil ik

Een beeld zegt meer dan duizend woorden....

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

-Mieke van Rij, eigenaar Hart&-

-Korinne, eigenaar Korinne Fotografie -

Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten.  Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. 

Kind Words