Pakket

Menu

Authentieke
Branding

Creative
webdesign

Unieke
Illustraties

Branding

Webdesign

Illustraties

Over

Portfolio

Contact me

Bonjour!

Ik ben Janneke het gezicht achter Madame Giraffe. Ik help ondernemers, avonturiers, dromers en ontdekkers met het vormgeven van je ideeën en het vertellen van je unieke verhaal.

Op zoek naar een branding, website of illustratie die er boven uit steekt ? Die je laat opvallen op een manier die past bij jou? 

Voor de nog niet bestaande lifestyle winkel Moyo, wat hart betekend in het Swahili's , mocht ik deel uit maken van het team en de branding vormgeven. Wat een mooi project. 

Met haar roots in Afrika, de winkel support met haar winst The Project Junior Foundation. Een winkel waarin producten worden verkocht die met zorg en aandacht zijn bedacht en gemaakt. Zo ontstond ook het idee voor het logo, de kleuren en de typografie. Helder en krachtig, schoon in al haar eenvoud. 

Daaruit voortvloeiend ontstonden ook de overige uitingen met altijd in het achterhoofd de 'roots' waaruit de winkel is ontstaan. Zo ontstond er een consistent brand, een brand dat ademt waar het hart ligt.
its all in the details

Branding Moyo 

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

-Mieke van Rij, eigenaar Hart&-

-Korinne, eigenaar Korinne Fotografie -

Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten.  Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. 

Kind Words