Voor de nog niet bestaande lifestyle winkel Moyo, wat hart betekend in het Swahili's , mocht ik deel uit maken van het team en de branding vormgeven. Wat een mooi project. 

Met haar roots in Afrika, de winkel support met haar winst The Project Junior Foundation. Een winkel waarin producten worden verkocht die met zorg en aandacht zijn bedacht en gemaakt. Zo ontstond ook het idee voor het logo, de kleuren en de typografie. Helder en krachtig, schoon in al haar eenvoud. 

Daaruit voortvloeiend ontstonden ook de overige uitingen met altijd in het achterhoofd de 'roots' waaruit de winkel is ontstaan. Zo ontstond er een consistent brand, een brand dat ademt waar het hart ligt.
Branding Moyo 

Kind Words

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

Mieke van Rij, Hart&

" Madame Giraffe is snel, creatief en betrokken. Ze biedt persoonlijke begeleiding. Ze neemt de tijd voor je en zoekt samen met de klant naar het optimale resultaat. Wij zijn erg bij met onze stijlvolle webshop"

Esther & Claire, Tante Troela

" Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten. Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. "

Korinne, Korinne Fotografie

Let's connect
Meer inspiratie 

@madame giraffe