Brand
Identity

Moyo winkel in Zwolle

Budgetcoach Me

Kwiek&Lenig Zwolle

Bliem

Coach Kik

go back

Voor de nog niet bestaande lifestyle winkel Moyo, wat hart betekend in het Swahili's , mocht ik deel uit maken van het team en de branding vormgeven. Wat een mooi project. 

Met haar roots in Afrika, de winkel support met haar winst The Project Junior Foundation. Een winkel waarin producten worden verkocht die met zorg en aandacht zijn bedacht en gemaakt. Zo ontstond ook het idee voor het logo, de kleuren en de typografie. Helder en krachtig, schoon in al haar eenvoud. 

Daaruit voortvloeiend ontstonden ook de overige uitingen met altijd in het achterhoofd de 'roots' waaruit de winkel is onstaan. Zo ontstond er een consistent brand, een brand dat ademt waar het hart ligt.
Branding Moyo 

its all in the details

Een logo voor een gymvereniging die meer is dan alleen turnen. Een open vereniging met een connectie naar Zwolle. Dat is waar Kwiek & Lenig voor wil staan en uit wil dragen naar al haar leden maar ook naar de buitenwereld.

Met een silhouet van de iconen van Zwolle en een figuur die kracht en lenigheid uitstraalt, verbeeld het logo de waarden van de vereniging.

its all in the details

Logo Kwiek&Lenig Zwolle

go back

go back

Budget Coach Me opgericht met veel passie en energie  door Mariska Eshuis. Een bedrijf om je te helpen met een fijn zorgeloos financieel leven. Zonder dat het ingewikkeld wordt helpt Mariska je met de financiële zaken waarin men soms kan vastlopen. In alle openheid, fris en helder.

its all in the details

Branding Budgetcoach me

Coach Kik een  personal trainer gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen.  Met als doel om de dames in het zonnetje te zetten en ze zelfvertrouwen te geven. De uitstraling moest dan ook stoer zijn  maar ook uitnodigend.

its all in the details

Branding Coach Kik

go back

go back

Bliem begeleiding voor hoogbegaafden, om te groeien en zich te ontwikkelen op een leuke en fijne manier die past bij het kind. Aansluitend daarop  ontstond de begeleidende illustratie van Poef en Guus.

its all in the details

Branding Bliem

Een huisstijl die past bij jou,
je verhaal vertelt, verbeeld en versterkt
dat is waar Madame Giraffe voor staat.