Pakket

Menu

Authentieke
Branding

Creative
webdesign

Unieke
Illustraties

Branding

Webdesign

Illustraties

Over

Portfolio

Contact me

Bonjour!

Ik ben Janneke het gezicht achter Madame Giraffe. Ik help ondernemers, avonturiers, dromers en ontdekkers met het vormgeven van je ideeën en het vertellen van je unieke verhaal.

Op zoek naar een branding, website of illustratie die er boven uit steekt ? Die je laat opvallen op een manier die past bij jou? 

Authentiek en uniek,
 niet dertien in een dozijn maar

met je kop boven het maaiveld !

Ik zie uit om voor je aan de slag te gaan !

Madame Giraffe ontwikkelt
met liefde en zorg brands en websites die passen bij jou en je bedrijf.

   


Waarom branding & webdesign

Een bedrijf is toch een beetje je 'kindje' , je doet daarin datgene waar je van houdt, waar je goed in bent en waar je in gelooft. 

En ik, ik geloof in jou, in jouw bedrijf. `ik houd ervan om je te laten stralen en groeien op jouw manier.

Zodat je bedrijf een visueel gezicht krijgt die past bij jou en je bedrijf. Zodat je bij zowel online of offline uitingen een consistent en ijzersterk brand kan opbouwen.  Waarin jouw droomklanten zich herkennen ! 


Yess, dit wil ik

Het gezicht achter Madame Giraffe ben ik , Jannneke. Ik ben vrouw van, moeder, vriendin,  vormgeefster, illustrator en ontwerper. Ik hou van de avondzon, de natuur, de zee en de wind in mijn gezicht. Kamperen met mijn kids en mijn lief vind ik een heerlijk avontuur. Sporten, wijntjes en mijn moestuin ik hou ervan. Mijn hart ligt bij creëren van mooie dingen.  Of het nou in het klein of in het groot is. 
the face behind