Voor dit jonge echtpaar uit Zwolle mocht ik een geboortekaartje ontwerpen voor hun eerste kindje. Het moest een kaartje worden precies naar wens en de aanstaande moeder wist goed wat ze voor ogen had. Bloemen met zilverdruk folie. En één van de bloemen moest de geboortebloem worden van het meisje, dat in oktober geboren zou worden. Een prachtig handgeschilderd kaartje met foliedruk.
Geboortekaartje op maat

Kind Words

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

Mieke van Rij, Hart&

" Madame Giraffe is snel, creatief en betrokken. Ze biedt persoonlijke begeleiding. Ze neemt de tijd voor je en zoekt samen met de klant naar het optimale resultaat. Wij zijn erg bij met onze stijlvolle webshop"

Esther & Claire, Tante Troela

" Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten. Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. "

Korinne, Korinne Fotografie

Let's connect
Meer inspiratie 

@madame giraffe