Een kindje dat geboren wordt blijft altijd een bijzondere gebeurtenis. Voor deze ouders maakte ik een mooie kaartje met handgeschilderde bloemen en een beertje. Heel toepasselijk werd het gedrukt op tulpenbollen papier. 

De duurzame keuze van de ouders voor dit papier vond ik erg fijn, aangezien ook ik graag in mijn werk duurzame keuzes maak. De envelop gemaakt van bijna 100% gerecycled papier maakt het kaartje helemaal af.
Geboortekaartje op maat

Kind Words

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

Mieke van Rij, Hart&

" Madame Giraffe is snel, creatief en betrokken. Ze biedt persoonlijke begeleiding. Ze neemt de tijd voor je en zoekt samen met de klant naar het optimale resultaat. Wij zijn erg bij met onze stijlvolle webshop"

Esther & Claire, Tante Troela

" Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten. Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. "

Korinne, Korinne Fotografie

Let's connect
Meer inspiratie 

@madame giraffe