Pakket

Menu

Authentieke
Branding

Creative
webdesign

Unieke
Illustraties

Branding

Webdesign

Illustraties

Over

Portfolio

Contact me

Bonjour!

Ik ben Janneke het gezicht achter Madame Giraffe. Ik help ondernemers, avonturiers, dromers en ontdekkers met het vormgeven van je ideeën en het vertellen van je unieke verhaal.

Op zoek naar een branding, website of illustratie die er boven uit steekt ? Die je laat opvallen op een manier die past bij jou? 

Een kindje dat geboren wordt blijft altijd een bijzondere gebeurtenis. Voor deze ouders maakte ik een mooie kaartje met handgeschilderde bloemen en een beertje. Heel toepasselijk werd het gedrukt op tulpenbollen papier. 

De duurzame keuze van de ouders voor dit papier vond ik erg fijn, aangezien ook ik graag in mijn werk duurzame keuzes maak. De envelop gemaakt van bijna 100% gerecycled papier maakt het kaartje helemaal af.
its all in the details

Geboortekaartje op maat

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

-Mieke van Rij, eigenaar Hart&-

-Korinne, eigenaar Korinne Fotografie -

Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten.  Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. 

Kind Words