Nadat eerst zorgvuldig de complete huisstijl, het logo, de kleuren en de typografie is gerealiseerd, was de vormgeving van de website van Korinne aan de beurt, het online visitekaartje.

Een website op basis van een template en op maat vormgeven door Madame Giraffe. Waarin ik zorgvuldig de wensen van Korinne heb overlegd en daarbij ook consistent de branding van Korinne Fotografie heb doorgevoerd. Zo sluit de website naadloos aan bij Korinne Fotografie. Fris, helder, stoer en met gezonde dosis humor.

Branding & Webdesign
op maat

Kind Words

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

Mieke van Rij, Hart&

" Madame Giraffe is snel, creatief en betrokken. Ze biedt persoonlijke begeleiding. Ze neemt de tijd voor je en zoekt samen met de klant naar het optimale resultaat. Wij zijn erg bij met onze stijlvolle webshop"

Esther & Claire, Tante Troela

" Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten. Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. "

Korinne, Korinne Fotografie

Let's connect
Meer inspiratie 

@madame giraffe