Pakket

Menu

Authentieke
Branding

Creative
webdesign

Unieke
Illustraties

Branding

Webdesign

Illustraties

Over

Portfolio

Contact me

Bonjour!

Ik ben Janneke het gezicht achter Madame Giraffe. Ik help ondernemers, avonturiers, dromers en ontdekkers met het vormgeven van je ideeën en het vertellen van je unieke verhaal.

Op zoek naar een branding, website of illustratie die er boven uit steekt ? Die je laat opvallen op een manier die past bij jou? 

its all in the details

Nadat eerst zorgvuldig de complete huisstijl, het logo, de kleuren en de typografie is gerealiseerd, was de vormgeving van de website van Korinne aan de beurt, het online visitekaartje.

Een website op basis van een template en op maat vormgeven door Madame Giraffe. Waarin ik zorgvuldig de wensen van Korinne heb overlegd en daarbij ook consistent de branding van Korinne Fotografie heb doorgevoerd. Zo sluit de website naadloos aan bij Korinne Fotografie. Fris, helder, stoer en met gezonde dosis humor.

Branding & Webdesign
op maat

" het resultaat was beter dan ik had durven dromen! Ik krijg, een dik jaar later, nog regelmatig complimenten over mijn logo. Ik ben er heel erg blij mee, omdat het zo goed bij mij en m’n bedrijf past."

-Mieke van Rij, eigenaar Hart&-

-Korinne, eigenaar Korinne Fotografie -

Madame Giraffe/ Janneke, heeft mijn logo en website ontworpen. Het is echt een proces waar veel tijd in gaat zitten.  Ze probeert je wensen in een mooi beeld te vertalen. Ik ben erg blij met mijn logo en website. 

Kind Words